11/10/15

Šarene fotke + BIG UPDATE!!!!!

Pozdrav! Danas vam (pored ovih fotkica) donosim update. Update postovi su zapravo postovi koji nemaju smislenu temu a obaveštavaju nas. Da, definicija update-ova. Ne znam odakle da počnem, ali ok.
Prvo i prvo 1. novembar je znak otvorenih vrata na bloger tabli. Pre godinu dana (govorim kao da je 1. novembar) se ogromnom moru pridružio i moj, ne tako običan blog. Kažem ,,ne tako običan'' jer smatram da je svačiji blog ne običan jer mi nismo isti, svi se razlikujemo a blog je odraz u ogledalu nas samih. Uglavnom, nisam spremila ništa specialno (ništa od special posta) jer ne znam šta može biti toliko specialno da se nađe u tom postu. Svakodnevno sam sa vama (čitate me, čitam vas, uglavnom čitamo se) i ako imam nešto specialno da kažem rećiću vam i u regularnom postu. Ali , evo VOLIM VAS♥ Mnogo♥Puno♥ Iskreno♥ Da je moguće (a ne kažem da nije) da upoznam svih 137 ljudi koji me prate bila bih jako jako srećna! Kao i one hejtere i povremene posetioce. Nadam se da ću barem nekog upoznati u daljem blogovanju. Prvog novembra sam povukla crtu i rekla: ,,Danas je dan kada ću pisati duplo bolje, slikati duplo bolje, čitati duplo više, i biti srećna duplo više!'' nadam se da ću održati obećanje i vama hvala na svemu, što komentarišete i hejtujete, što me usrećite i razveselite, što kliknete na ime  mog bloga u kontrol tabli. Volela bih da se zahvalim i ljudima koji su prihvatili sardnje sa mnom. Svima koji su me uputili u blogosferu i pomoglimi u osnivanju ovog kutka. Hvala vam!

Sledeći su termini izlazaka postova. Verovatno će to biti ponedeljkom, ako ne svakog onda svakog drugog. Pa očekujte tada postiće.

Uživajte u fotkicamaaa♥5 comments:

 1. Odličje fotke

  Svrati do mene ivinsvet.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Savršenstvo! Slike su diiiiiiiivne, nemam reči. :)
  Ova sa mačkom je.... Presavršena. Svaka čast!

  Girly world
  Novi post na mom blogu☺

  ReplyDelete
 3. PREDIVNE FOTKE!

  http://milicasdiary389.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 4. Savrsene slike!!!!Divne suuu!!!!
  joxykutak22.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Fotke su savršene Iva. Svaka čast! ♥

  fashionholicyeahh.blogspot.com

  ReplyDelete