3/13/16

Zašto me nije bilo? Leonardo je dobio Oskara, Uništi dnevnik, Paris, obaveze, škola,obaveze

Okej, znam da nisam pisala više od mjesec i po dana! Prosto me je sramota što je zadnji datum objavljivanja postova  bio 25. januar. Ali evo me! Vratila sam se. Nisam znala šta ću da radim, bila sam u guši od obaveza (muzička, škola, ples, ponovi!) i još sam radila stvari koje bih inače radila. Pisanja mi je bilo muka! Iskreno. A kada bi ste bili u mojoj koži bilo bi vam jasno. Jutros dok sam čitala neke postove na bloggeru, i gledala prelijepe slike , bilo mi je žao da sve to bacim u vodu. Ipak, da nije bilo ovog bloga nikada ne bih sarađivala sa Tiny Dots i imala svoju sopstvenu kolekciju, kao ni išla na TeenTalk. Ne bih upoznala ovoliko ljudi. Zato sam se vratila. Malo sam se organizovala i odlučila da postovi izlaze nedeljom. Nisam sigurna da li ću se toga pridržavati, i da li ću biti u mogućnosti da postovi izlaze svake nedelje, ali i dalje sam tu. Čitam ja sve postove, samo nisam ništa komentarisala. Ali dobro! Ima i ljetnji raspust koji je, hvala Bogu, puna tri mjeseca.A sada šta se sve izdešavalo? Pa, prvo u januaru sam pošla u Pariz, moj omiljeni grad. Još od kada sam imala dvije godine željela sam da idem u Disneyland i ta želja je ostala sve do sada, neispunjena. Ali 27. januara sam konačno pošla u taj prelijepi grad. Iako sam imala samo jedan dan na raspolaganju, obišla sam dosta toga, ali najljepše je bilo to što sam imala priliku da vidim Pariz noću. Sa jednom poznanicom išla sam na ta malo zabačenija mjesta, neke obale kod rijeke Sene koje su mirne i tihe. Jedini zvuk je vjetar. Plus, Starbucks mi je bio prekoputa hotela, kao i galerija Lafaet. Jeste da nam se u povratku avion malo pokvario kad smo imali presijedanje u Beogradu, ali smo stigli živi i zdravi.
And Oscar goes to.................LEONARDO DICAPRIO!!!!!!! Jeeej! Konačno! Bila sam presrećna kada sam to čula, jer je on meni jedan od omiljenih glumaca. Naravno prvo mjesto pripada Orlandu Bloomu, pa Johnny-ju Depp-u i treći je Leo. Usput, Pirati sa Kariba 5 izlaze iduće godine, ko je još nestrpljiv?
Takođe, kupila sam UNIŠTI DNEVNIK! Obožavam ga! Ali da vam kažem na šta on liči: umjesto da liči na knjigu zgužvanih korica i ispisanih stranica, on liči na prelep princezin dnevnik. Za razliku mog udžbenika iz biologije, ovaj dnevnik ne uništavam! Iako to piše! NE! Ali ja volim da mi drage stvari budu očuvane, i baš iz tog razloga udžbenik iz biologije nije! A po ovom dnevniku iskazujem onu kreativnu stranu mozga, da ako piše baci ga u vodu, ti ga ne baciš, već nacrtaš Ariel kako izranja iz vode i kosa joj ima srebrni odsjaj! Da! Ako neko od vas kupi ovaj dnevnik, ili je počeo da ga uništava, obavezno napišite dole u komentare vašu omiljenu stranicu. A ja kada završim svoj, snimam!

Parisss
A sada, mislila sam da napravim javni profil na instagramu, gdje ću stavljati svoje fotografije koje uslikam aparatom. Šta mislite o tome? I mislila sam da blog malo više posvetim fotografiji, autfitima i putovanjima. Ako se slažete uz to, pišite!

A ja imam još pitanja za vas.

1) Da li ste kupili Uništi dnevnik i šta mislite o njemu?
2) Da li jedva čekate Pirate sa Kariba?
3) Koje promene od gore navedenih da uvedem na blog/instagram?


10 comments:

 1. Sweet! Would you like to follow each other on GFC? If yes just let me know once done and I'll be right back!
  patriciacori.blogspot.ch
  xoxo

  ReplyDelete
 2. Napravi profil na instagramu, sliku su ti predivne, kao i ovaj post. ♥

  http://e-s-wonderland.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Loving your blog <3
  Would you like to follow each other on gfc & fb? If you follow,let me know, i will follow back =))

  http://beautorgeousworld.blogspot.com/
  https://www.facebook.com/BeautorgeousWorld/

  ReplyDelete
 4. Obaveznoo napravi profil na Instagramu haha <3
  FOLLOW ME, UZVRAĆAM http://wefashionitxx.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 5. Želim da kupim Uništi dnevnik jer mislim da je knjiga strava! Nominovala sam te za jedan tag pa pogledaj ako želiš. :)

  sandrin-kutak.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Loving your blog <3
  Would you like to follow each other on gfc & fb? If you follow,let me know, i will follow back =))

  http://beautorgeousworld.blogspot.com/
  https://www.facebook.com/BeautorgeousWorld/

  ReplyDelete
 7. Amazing post, dear! :) Do you want to follow each other? If yes, please follow me with GFC and Google, instagram, write a comment
  and I follow you back :)

  With love.
  Diana.
  http://www.mirandabeautyworld.com/

  ReplyDelete