11/26/16

10 stvari o meni koje morate znati!Zdravo svima! Pošto odavno nisam pisala postove o sebi, i nekim interesantnim činjenicama o meni, odlučila sam da to uradim dana. A sada, evo deset stvari o meni koje će vam pomoći da me bolje upoznate.
P.S. Sve slike iz ovog posta su moje


1) Možda malo čudna činjenica koja će vas iznenaditi, ali ja obožavam auta. Obično dečaci vole različite marke kola i automobile, ali i ja sam ih zavolela i volim i samo vožnju i jedva čekam da porastem i položim (nadam se 😳) pa da mogu da sama uživam u vožnji. Eto interesantne činjenice hahaha.2) Ovo verovatno, znate, a to je da obožavam filmove! Bilo koji žanr, zanimljiva priča i kokice su sve što mi treba za opuštanje. Nisam baš ljubitelj naučne fantastike, ali zasigurno volim ljubavne filmove i psihološke trilere. Mislim da i sami znate koji mi je omiljeni film tako da je nepotrebno da ponavljam to. P.S. Ima i serija+ spomenula sam ga u nekom od preporuka filmova :)


3) Ja definitivno nemam omiljenu glumicu, i nemam neku najljepšu, ali zato imam omiljenu manekenku. Obožavam Victoria Secret modele, parfeme, mleka za tela, nesesere i ostale kozmetičke preparate. Tako da, ako želite da me obradujete znate šta da mi kupite 😂. Takođe, neke od mojih omiljenih anđela su Barbara Palvin (💙!), Miranda Kerr, Cara Delevingne i Gigi Hadid. P.S: I cK jedan od omiljenih brendova parfema 💜

VS goreee 😍

4) Kada sam spominjala filmove, jedan vrlo značajan detalj (detalj? Stvarno???) su glumci. Mnogo volim da učim o glumcima i da gledam filmove sa njima. Ukoliko čitate moj blog još od ranije, znate da je number one Orlando Bloom💗, a za njim je moja duša Tom Kruiz. Posle njih se niže spisak predobrih talentovanih glumaca koje obožavam ali ovo dvojeee!

5) Znam da će me mnogi od vas mrzeti, ali moram da kažem....nisam baš ljubitelj životinja. Mislim, nije da ih mrzim, ali nisam osoba koja će prići psu na ulici i maziti ga. Više volim da sam u društvu dece i malih beba jer obožavam dečicu. Jedina životinja koju baš obožava je vuk. Vukove baš volim i oni su mi omiljena životinja. Vi i treba da volite životinje, ali eto ja nisam neki ljubitelj, moje mišljenje :)


6) A sada nešto malo smešno, tj. interesanta činjenica koja će vas možda nasmejati. Dakle, verujem da svako od vas nešto sakuplja, i verujem da svi volite one preslatke stvari iz hotela (sapunčiće, šampončiće,...). Pošto i ja to mnogo volim, i tako je preslatko, a osim toga kada pomirišete to podseti vas na neverovatno putovanje, sakupljam te sapunčiće. Imam nekoliko iz raznih hotela. Ne trošim ih, a kad idem na putovanje obično nosim svoj šampon. I tako kada ih ponovo pomirišem oni me vrate i podsete na to putovanje.


7) Ne znam da li znate ovo, ali ja vrlo dobro govorim engleski jezik. Engleski jezik je za mene prosto najsavršenji jezik i vrlo ga dobro govorim (Ponekad imam problema sa pisanjem reči, ali znam dosta dobro da pričam na eng.). Pored engleskog, u školi učim i italijanski jezik koji je isto tako divan. Ja bih volela da naučim francuski i španski jer su oni posle engleskog perfekt :D


8) Ukoliko niste znali imam dva instagram profila, jedan potpuno posvećen fotografijama a to je _springmelody_ i obavezno me zapratite jer se stvarno trudim oko tog profila a imam malo followersa. Moj drugi je privatan, i možete mi poslati zahtev, samo mi u komentarima napišite vaše ime na ig, da bih mogla da znam da ste to vi :) Moj instagram.


9) Imala sam wattpad nalog, ali sam obrisala sve priče jer sam uviđala da im kvalitet opada i da nemam vremena da posvetim tim pričama vremena, plus da stignem da uradim sve obaveze, tako da sam odustala od toga. E sad, ja mnogo volim da pišem i najveći san mi je da jednom objavim knjigu. Mislim za sebe da lepo pišem a i drugi su mi to rekli, a vrlo bih volela da čujem i mišljenje ostalih :)10) Moj drugi san kojem sam posvetila ceo post je da postanem doktor. Doktorka je za mene savršeno zanimanje jer prosto obožavam medicinu i to je oblast koja me interesuje i mogu da zamislim sebe u toj poziciji. Mislim da mi leži, jer je i moja razredna prepoznala moj talenat i sprema  me za takmičenje iz biologije. Nadam se da će mi se ovaj san ostvariti i da ću možda jednog dana biti anesteziolog :)To je to ljudi moji! Nadam se da ste me bolje upoznali i saznali više stvari o meni. Sada je na vama da mi kažete jeste li to znali ili ne i naravno da mi napišete tri stvari o vama! Do idućeg posta

BB∞

2 comments:

  1. Divne činjenice. Nije bre nijedna čudna, samo je meni malkice smešno to da voliš učiti o glumcima, ja im nekad ni prava imena ne znam XD. No, svakako si divno napisala ovo :)

    alijindnevnik.blogspot.com

    ReplyDelete