12/26/16

3 DIY ideje za poklon 🎁🎄| CHRISTMAS FEVER


Ćao svima! Vratila sam se danas sa jednim DIY postom! Prvo da vam kažem da sam se stvarno potrudila oko svih DIY postova koje ste mogli da vidite u decembru, a druga stvar je da ako napravite nešto obavezno mi pošaljite sliku na mail. Dakle, hajde da počnemo!


1. DIY maska za telefon

Za ovaj DIY trebaće vam sve osnovne stvari poput makaza, tečnog lepka, papira itd.. Ali pored toga prazna maskica za telefon i iskopirani printovi sa novogodišnjim detaljima. Ja sam se odlučila za Starbucks Christmas edition print i dva lilihipa. Iskopirajte sve to a potom ih izrežite. Na jedan beli papir sipajte malo oho lepka i uzmite četkicu (ili jedan manji deo papira) i umočite ga u lepak a potom prelazite preko PREDNJE STRANE sličica. Potom ih pritisnite na masci i ostavite da se osuši. Maska zaista izgleda prelepo kao iz prodavnice. Ja sam ovo pokušala na maminom telefonu sa novogodišnjim printovima, ali sigurno ću i sebi napraviti istu sa možda drugim printovima :)

2. DIY  ram za slike

Za ovaj ram trebaće vam ram naravno, slika vas i osobe kojoj poklanjate to, pištolj lepak, tempera u nekoj novogodišnjoj nijansi (predlažem crvenu ili zelenu) i sprej u zlatnoj ili srebrnoj boji. Prvo ćete ofarbati ram u boju kju volite i ostaviti da se osuši. Dok čekate da se osuši, na papiru za pečenje pištolj lepkom crtajte razne oblike lilihipa, zvezdica, srca i šta god želite i ostavite da se osuši. Kada su oblici suvi, odlepite ih sa papira za pečenje i obrnite na drugu stranu a potom ih poprskajte sprejem. Sada samo zalepite oblike na vaš ram i dodajte sliku! Predivan poklon, zar ne?3. DIY cold winter kit

Sve što vam za ovaj diy treba jeste jedna šolja, čaša, termos, iz čega god pijete neko toplo piće, Topla čokolada, kafa, čajevi i to je to. Ja sam u svoju starbucks čašu (koja je Christmas edition) stavila dva kružića kafe, nekoliko kesica čaja i jednu smesu za toplu čokoladu. Sada samo dajte osobi poklon i ona će imati sve na jednom mestu kada poželi da se utopli uz svoj napitak!


To bi bilo to za ovaj post! I da, srećan Božić svima onima koji ga danas slave! 

BB∞

7 comments:

 1. Pokloni su jako divni. Pogotovo ono sa maskom za telefon, i ono sa čašom. Vrlo kreativno, prelepo. Pokušaću svvaki DIY.

  Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Night routine - December routine

  ReplyDelete
 2. Jako zanimljive i kreativne ideje, sviđaju mi se. Nekako mi je nasjlađe ovo za maskicu za tel, pokušaću da napravim istu. Mnogo dobar post, kao i slike, super!♥

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 3. Super post! Ideje su ti odlične za poklone :) Definitivno ću isprobati ovo sa maskicama *-*
  Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - THIS IS MY LIFE

  ReplyDelete
 4. Prva ideja mi se najviše sviđa. I ja ću napraviti nešto takvo slično :)
  Zadnja ideja mi je također jako dobra i baš bi bio lijep i simpatičan poklon :)

  myfirsttextvm.blogspot.ba

  ReplyDelete