12/22/16

Athens, Greece| CHRISTMAS FEVER
Zdravo! Dobro došli u moj novi post kojem ćete se radovati! Većina vas voli putpise i moje utiske kada obiđem neko mesto, pa predpostavljam da će vam i Atina, glavni grad Grčke biti interesantna za čitanje :) Pa hajdemo.

U Atini sam bila već jednom, prošle godine, pa sam i o tome pisala post,  ali ovog puta j bilo mnogo bolje! Dakle isto sam išla sa plesom i osvojila sam prvo mesto u formaciji street-a. Bili smo u drugoj sali, ali je i ona bila prelepa. Atina je sva u mermeru i savršeno mesto da napravite tumblr fotografije. Prelepo okićena i savršena za novogodišnju atmosferu. Prelepi Akropolj sa koga se pruža zadivljujuć pogled sigurno morate posetiti ako dođete u ovaj grad. Posetite Syntagmu gde ćete uživati u lepoti koju pruža, i imati priliku da vidite smenu straže. Starbucks i McDonalds su isto obavezni :D Ovaj grad je toliko lep da sam se sada obradovala isto kao i kada dolazim prvi put. Uživajte slikama (koje su sa telefona ovaj put)


 Nadam se da vam se dopadaju fotografije! Komentarišite, uskoro još postova za Božić i Novu godinu!

BB
5 comments:

 1. Slike su mi jako lijepe, svaka čast! :D

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 2. Ajme koliko zgrada haha :)
  Predivne su slike! Meni je želja otići u Grčku, pogotovo zbog starih građevina. Blago tebi :)

  myfirsttextvm.blogspot.ba

  ReplyDelete
 3. Predivne fotografije! Svidja mi se post. :))

  Moj blog: http://www.jelisavetadj.com/

  ReplyDelete
 4. Ajoj, ovo je predivno! Zaista dugo nisam bila u Atini, tako da bih baš volela da je ponovo obiđem, očarana sam ovim postom :) <33

  Marsyly

  ReplyDelete
 5. Fotografije su zapanjujuće lijepe! :D

  http://itsnina23.blogspot.ba/

  ReplyDelete