3/17/17

Spring Melody: 5 razloga zbog kojih volim proleće🌼🌻🌺💮

Zdravo devojke! Mislim da je proleće zvanično stiglo kada je dan počeo da biva duži a mi svi lakše obučeni! Ovo je moje drugo po redu omiljeno doba (prvo je zima) ali sigurno je da je nama svima jedno od dražih sezona. Zašto, saznajte u nastavku posta.


1. Razlog je definitivno odeća. Jer posle duge zime i debelih jakni ovo je jedini period kada možemo izaći napolje u dukserici i farmerkama a da nam nije vruće niti hladno. Da ne pominjem kakvih sve divnih stilova će biti ove sezone. Jedna od njih su prugice i pokupujte majice sa prugicama što pre!

2. Kada dođe proleće počinje i odmor. Ne mislim na raspust, već na početak zadnjeg tromesečja koje je isprekidano produženim vikendima. Ako ste sve ocjene imali dobre u prva tri tromesečja sada možete malo da se opustite jer vam nastavnici neće pokvariti ocene.

3. Možda će zvučati izlizano, ali da, volim proleće zbog cveća.  Tehnički cveće nije niša posebno, ali kad god vidim da su bele rade prekrile travu osetim da je vazduh svežiji. Vrati me u detinjstvo kada sam bila mala i obožavala sam da berem cveće i to je za mene bilo pravo proleće.

4. Volim proleće zbog šarenila i pozitivne energije. Sve postane veselije i samo to približavanje leta dovodi pozitivnu energiju. Nebo je šarenije, livade takođe. Sve je predivno!

5. I zadnji razlog zbog kog volim proleće je što je prilika za novi početak. Ljepše vrijeme je, možete ići na trčanje, spremiti sobu i raščistiti sve one zimske stvari ili ipak odluka da promenite frizuru. Sve nekako polako


6 comments:

 1. Draga, divan post! Takođe volim proleće iz istih razloga, dodala bih još što je napolju toplo i zbog svega što se može fotografisati, a fotka ispadne predivna! ☺

  Novi post: Misseslandy

  ReplyDelete
 2. Super post draga! Ajme, proljeće mi je omiljeno godišnje doba, ima milijun i jedan razlog, slike su divne <3
  Ako imaš vremena pročitaj moj novi post -> This Is My Life

  ReplyDelete
 3. Preeedivan post, draga. Mnogo mi se sviđa. Meni je proleće takođe drugo najbolje godišnje doba, samo je meni leto ispred zime. I zima je predivna, ali u leto nema ŠKOLE! A najgore godišnje doba je jesen, i upravo zbo početka škole. Priroda je tada prelepa, ali škola kao i uvek sve upropasti.

  laAdda

  ReplyDelete
 4. Meni definitivno najdraži razlog jeste cveće, ništa me ne može usrećiti više od njega :)
  Fotografije su magične! <33

  ReplyDelete
 5. Ja obožavam šetnje i zaista se veselim tome što će biti toplije pa ću češće moći prošetati! Zapratila sam te, draga moja, jako mi se sviđa tvoj blog!

  kalxpsia.blogspot.com

  ReplyDelete