10/20/17

EITHER: This or That


Zdravoo! Danas sam vam spremila jedan vrlo zanimljiv post. U pitanju je jedna vrsta onog poznatog taga This or that/Would you rather.... Ali nije to. Pitanja neće biti o šminci, odeći ili hrani već o vrlo lošim ili vrlo dobrim situacijama između kojih je teško odabrati. Videćete, vrlo je teško. Sva pitanja sam našla na sajtu Either.io, pogledajte OVDE/HERE. Pa hajde da počnemo!

1) Da li bi radije: 
Bila u mogućnosti da letim 5 metara iznad zemlje 
Posedovala magični ćilim koji leti 50 metara iznad zemlje  

Mislim da bih uzela ovog puta crvenu mogućnost. Obožavam visinu i posmatranje sveta iz te perspektive. Sa ćilimom koji leti pedeset metara mogla bih da pođem bilo gde na svetu. 

2) Da li bi radije:
Da bolje izgledaš uživo 
Da bolje izgledaš na slikama

Mislim da je logično da ću odabrati plavo, jer je lepše da fino izgledam u stvarnom svetu. Za slike bih se snašla ako bih htela da održim feed. Verovatno bih fotorafisala nešto drugo, a ne sebe. 

3) Da li bi radije:
Da budeš pevačka zvezda 
Da budeš filmska zvezda 

Crveno! Mislim da su pevačice i pevači zaista super, mogu da komuniciraju sa svojim fanovima na bini, snimaju albume i ostalo, ali ja bih zaista volela da se oprobam u glumi. Zvuči mi zanimljivije sav taj proces pravljenja nekog filma i druženje uz druge glumce nego snimanje pesme. Osim toga, više sam talentovana za glumu nego za pevanje. 

4) Da li bi radije:
Radila od 9 ujutru do 5 popodne 
Radila od 9 uveče do 5 ujutru?

Iskreno, ne znam. Plava opcija je kao idealno radno vreme, ali pošto ja volim da ostajem budna noću ni crvena ne izgleda loše. Mada, reći ću plava jer nije previše rano, a opet posle pet časova imam slobodnog vremena za sebe. 

5) Da li bi radije:
Otišao 10 godina u napred? 
Vratio se 10 godina unazad? 

Crveno. Iako me interesuje šta budućnost donosi, radije bih to da iskusim godinu po godinu sa obzirom da u tih deset godina spada i srednja i fakultet gde provedem najlepše godine svog života. Tako da, to ne želim to da propustim. Ali vratiti se deseto godina u prošlost zvuči zanimljivo. Mogla bih da promenim neke stvari i opet preživim neka fina iskustva. 


6) Da li bi radije:
Slomila nogu 
Slomila ruku 

Crveno, jer mislim da je lakše kada slomiš ruku. Kad se slomi noga, mnogo je teže jer smo onemogućeni da hodamo, a ruka...opet dosta stvari ne možemo ali nekako zvuči lakše.


7) Da li bi radije:
Bila pepeljuga 
Bila Ariel 

Crvenoooo! Volim i jednu i drugu ali je bolje biti sirena ispod mora nego čistiti čitav život. Ali i jedno i drugo ima mana i prednosti. 

8) Da li bi radije: 
Samo jela 
Samo pila 


Samo pila. Ja posle bilo čega što jedem uvek moram nešto da popijem, a brže bih umrla bez vode nego bez hrane. Osim toga, uvek mogu da napravim neki protenski šejk koji je hranljiv a pije se :)


9) Da li bi radije:
Gledala Batman-a iz 1989
Gledala Dark Knight iz 2008 

Mmm...iz 2008. definitivno! Prvo Bale glumi u njemu, drugo više mi se dopada od starije verzije.


10) Da li bi radije:
Živela u dvorcu 59%
Imala jahtu 41%


Imala jahtu. Mogla bih da obiđem mnoga mesta sa jahtom, lakše je prodati je nego dvorac ako mi nekad dosadi,... Dvorac zvuči isto fino, ali je nekako hladan i mračan, mislim ja volim hladno i mračno, ali baš da živim tu non-stop dok imam maraton horror filmova nije baš najbolja ideja :DTo je to! Nadam se da vam se dopala ideja i ako želite drugi deo ostavite komentare! Da li bi ovo odabrali? 

BB∞


10 comments:

 1. Baš zanimljiv tag i odgovori. Sviđa mi se što nije onaj uobičajan sa šminkom i odjećom. Mislim da bi svugdje odgovorila kao i ti. Slomljena ruka ima svoje prednosti, na primjer ne moraš pisati (ako je dominatna), a nemaš hrpu izostanaka, dok kod noge moraš sve prepisivati sam, i ne možeš u školu jer uvijek mora biti na povišenom. :) <33

  Fantastiko World

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti mnogoo <3
   Upravo sam na to i mislila :)

   Delete
 2. Jako interesantna tema za post, odavno nisam citala nista slicno! Jako zanimljiv sadrzaj draga Iva, uzivala sam.Ja bih odabrala gotoov sve isto kao i ti. To govori da smo slicne zbog cega mi je drago, zaista!

  New post is on my blog! Visit me, Maleficent

  ReplyDelete
 3. Great post!

  You have a nice blog!

  Would you like to follow each other? (f4f) Please let me know on my blog with a comment! ;oD

  Have a great day!

  xoxo Jacqueline
  www.hokis1981.com

  ReplyDelete
 4. Baš zanimljiv tag, draga moja. Uživala sam čitajući ga, mnogo mi se dopalo. Mislim da sam radila sličan tag, međutim moj je bio o šminci.

  Novi post, pogledaj ----> https://laadda2.blogspot.com/2017/10/zaful-wishlist-zaful-sweaters-autumn-2017-promotion.html

  ReplyDelete
 5. jako zanimljiva ideja za post, uzivala sam citajuči :D<3

  tipicnateenagerka.blogspot.com

  ReplyDelete