12/9/17

NEW YEAR HAUL | ZAFUL


Zdravo ljudi! Danas sam odlučila da vam pokažem tri stvari koje su mi stigle sa sajta  ZAFUL. Naime, to su dva bela džempera koja se dosta razlikuju zasebno i zlatne naočare bez dioptrije. Pa sada, hajde da pređemo i na sam post. I da, izvinjavam se što je slika malo slikao me je brat koji je u tom trenutku igrao na kompjuter XD

1) GLASESS/NAOČARE- OVDE/HERE


Ove naočare su počele da se nose baš puno u zadnje vreme. Videla sam da  blogerke i jutjuberke umeju baš lepo da ih ukombinuju uz outfite pa sam odlučila da poručim za sebe i vidim kako stoje. Napravila sam outfit post sa njima, pa možete pogledati i to. Naočare su zaista lepe i fino izgledaju uz kompletan outfit, jedina zamerka je što su dosta velike, ali to nije preveliki problem.

2) V-NECK SWEATER/ DŽEMPER SA V IZREZOM- OVDE/HERE


Prvi džemper je čisto beli sa V izrezom. Zaista je udoban i odlično stoji uz crne farmerice i kožnu jaknu. Ukoliko je izrez prevelik možete gaukombinovati uz neku košulju i izgledaće fantastično.

3) LACE UP SWEATER/ DŽEMPER NA VEZIVANJE- OVDE/HERE


I poslednja stvar je još jedan beli džemper koji se vezuje sa strana. Baš dugo tražim nešto što ima motiv kao ovih pertli ili šta već i bila sam presrećna kada sam pronašla ovaj džemper na Zafulu. Možda na slici ne izgleda baš nešto, ali to mi je jedan od omiljenih džempera. Preudoban je i zaista je topao, a da ne pominjem koliko izgleda savršenu u nekom outfitu.

To je to, nadam se da vam se dopadaju stvari koje sam izdvojila. Uskoropišem jedan pravi novogodišnji post!

BB∞

3 comments:

 1. Obožavam naočale, džemperi su također divni i izgledaju zaista preudobno *-*
  Odličan odabir :D

  Novi post na blogu :)
  tipicnateenagerka.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ljubav za Zaful! *---* Preslatke stvari si uzela, sve mi se mnoogo sviđaa ♥♥♥♥

  ReplyDelete
 3. Divan post, super si sve fotografisala, baš mi se dopadaju fotkice, kao i same stvari, posebno džemperi :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete