1/21/18

TRÉS CHIC?! Promena imena?!

Zdravo. 
Htela sam da vam objasnim zašto sam promenila ime bloga i kako se sve to desilo. 
Dakle, moje staro ime, Iva's special section, je kreacija mene od pre skoro četiri godine kada nije bilo toliko puno blogova. Ja sam pratila par njih i svaki se sastojao od imena te osobe plus nastavka (Na primer: Ana's corner, Mia's Diary, Kaća's life,...), pa sam i ja svoj nazvala Iva's Special Section. Ne kažem da su ova imena loša, čak i šta više, odgovaraju nazivu nekog bloga, ali meni trenutno ne odgovara da se moj blog zove Iva's Special Section kao hiljadu ostalih. Osim toga, predugačko je, niko ne zna kako se izgovara i mnogi ne mogu da ga zapamte. 
Zato, odlučila sam da promenim ime u neko kraće, slađe i originalnije. Trés Chic je novi naziv koji sam odabrala uz par drugarica. Ova fraza je na Francuskom i znači ''Veoma šik'' ili ''Veoma moderno''. 
Da li vam se dopada novo ime?

Sledeća stvaru koju sam želela da vam saopštim jeste sadržaj bloga. Naime, u opisu vidite da piše Fashion/Lifestyle, što znači da će od prilike sve ostati isto. Mislila sam jedino da malo više pišem o samoj modi i stilu, na primer šta je moderno ove sezone, šta mislim o određenim kreacijama, najbolje sa modnih revija, najbolje obučeni, outfit i haul postovi,....Naravno, ne prestajem sa pisanjem postova kao što su recepti, putovanja, saveti, recenzije filmova i serija, tag i ostali. Samo ću malo povećati broj modnih postova. Biće za svakoga ponešto.
Da li vam se dopadaju promene?
Da li ćete nastaviti da čitate blog? 

Volim vas, 
BB ∞

3 comments:

 1. Ime mi se dosta dopada,nešto potpuno novo i lako za zapamtiti!Sam sadržaj bloga mi se sviđa,uvijek se može naći nešto što će se nekome svidjeti.♥

  Bella Place.

  ReplyDelete
 2. Znaš da obožavam tebe i tvoj blog kako god se on zvao. Samo naprijed gurlll ♥♥♥

  ReplyDelete
 3. Moram tebe i prijateljice pohvaliti u odabiru imena, zaista je preslatko *--* Jedva čekam nove postove, pogotovo te modne!!!
  Novi post -> This is my life

  ReplyDelete