2/12/18

GAMISS HAUL


Zdravo ljudi! Dobrodošli u novi post, gde ću vam pokazati šta sam dobila sa sajta GAMISS. Ovo je moja prva saradnja sa tim sajtom, i mogu reći, stvari su se baš dobro pokazale. Pa, da ne dužim više, možemo preći na post. Da bi dobili popoust na ovom sajtu, koristite kupon:

LauraGM


Red Turtleneck/Crvena rolka-OVDE/HERE


Prva stvar je ova crvena dukserica. Veoma je topla i mekana, a prelepo stoji sa helankama. Prednj deo je malo kraći, dok je zadnji duži. Mali savet je da poručite veći broj, kako bi vam bila oversized. Ne znam šta da kažem više, odlična je, imate moje preporuke. 


Women wristwatch/Ženski sat- OVDE/HERE

I sada stvrčica sa kojom sam prezadovoljna! Ovaj sat (kao i sledeći koji ćete videti dole) je došao u tako lepom pakovanju, za razliku od ostalih, koji su bukvalno došli samo u onim poštarskim kesama i ničemu više. Trebalo mi je malo vremena da ukapiram kako se veže, jer je vrlo neobičan, ali mi se mnooogo dopada. Savršeno ide uz skoro svaki outfit, i ubeđena sam da ću ga puno nositi. 


Male watch/Muški sat- OVDE/HERE
Ovaj sat sam poručila za svog brata, i mislim da mu se baš dopada. I on je došao u lepoj kutiji, i za to mogu samo da pohvalim ovaj sajt. Ubeđena sam da će mu sat biti vrlo koristan i da će ga često nositi, baš kao to ću i ja moj. 


Black shirt/Crna košulja-OVDE/HERE
I najbolje sam ostavila za kraj. Presrećna sam sa svakom košuljom koja mi je stigla u ovih par dana, pa tako i ovom. Košulja je baš dugačka, pa je možete nositi i preko farmerki, ali i upasanu u njih. Baš je lepa i neobičnog dizajna, pa verujem da ću je dosta nositi. 


To je to. 
BB∞

5 comments:

 1. Kako dobar haul! *----* Sve stvari su savršene! Posebno mi se svidja ova posljednja kosulja, izgleda predivno! ♡♡♡

  Novi post -> http://innisall.blogspot.com/2018/02/moje-iskustvo-sa-hello-smile-olovkom.html

  ReplyDelete
 2. wow realy yours black look stunning dear keep posting..

  https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

  ReplyDelete
 3. Odličan post, predivne stvari si poručila, satovi mi se najviše dopadaju :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete
 4. https://www.antaraboutique.com/33-hoodies
  Looking for hooded mini dress, cute hoodie outfits ,hoodie dress outfit ,hoodie over dress, dress and hoodie ,tight hoodie dress


  ReplyDelete