2/12/18

ROSEGAL HAUL


ZDRAVOOOO! Još jedan haul za danas :D. Ovog puta, spremila sam vam tri stvari sa sajta Rosegal. Samo sam jednom sarađivala sa ovim sajtom, i stvari su bile ok. Ova porudžbina me je ipak pozitivno iznenadila. I da, kupon za sniženja: 

LauraRG

Yellow Hoodie/Žuti duks- OVDE/HERE
Znate da mi je sa Zafula pre stigla još jedna žuta dukserica kojom sam bila i više nego zadovoljna. Naime, ova je mrvicu drugačija, ali mogu reći da mi se čak više dopada od predhodne. Ova je tanja i kraća, pa imam jednu za tople dane i jednu za hladne. Obožavam je! 

I sada, set ovih PREDIVNIH četkica. Jedne iz prethodne porudžbine sam poklonila drugarici, pa sam odlučila ovaj put da uzmem jedan set za sebe. Moram reći, četkice su toliko kvalitetne, prelepe i aestetične, a opet vrlo jeftine. Ako nešto valja na ovim sajtovima to su četkice i rančevi. 


Jacket/Jakna-OVDE/HERE
Jakna je takođe ekstra. Mnogo je udobna i topla, obožavam da je nosim tokom hladnih dana. Moram reći, nisam očekivala da će mi se ovoliko dopasti. Trenutno je nema u prodaji, ali nadam se da će ubrzo pojaviti. Verujte mi na reč, mnogo mi se dopada!


To je to!

BB∞


1 comment:

  1. Odličan ulov :D Ova majica, odnosno dux mi se mnogo dopada, jer je žuta boja baš in ove godine :D a i četkice izgledaju predivno

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete