2/8/18

ZAFUL HAUL #2


Zdravo! 
Dobrodošli u drugi deo haula sa sajta ZAFUL. Ovu porudžbinu sam trebala dobiti u decembru, ali zbog neke greške došl je tek sada. Mogu reći da se svo čekanje isplatilo i da su stvari u potpunosti ispunile moja očekivanja. Pa, da ne bih dužila, idemo na post!

Prvo ću vam pokazati par proizvod koji nisu garderoba!

Sunglasses/Naočare za sunce- OVDE/HEREOvo su već treće naočare koja sam naručila sa Zafula, i mogu reći da su mi ujedno i omiljene. Problem kod svih naočara koje sam uzimala sa sajtova jeste da su baš baš velike, i prekriju polovinu mog lica. Sa ovima je već bila druga priča. One imaju velike ove držaće, ne znam kako da ih nazovem, ali sam okvir i stakla nisu toliko ogromna i lepo stoje. 

Gun necklace/Ogrlica pištolj- OVDE/HERE
Zatim, imamo ovu ogrlicu sa priveskom pištolja. Mnogo mi se dopala na sajtu i jedva sam čekala da mi dođe. Lepo ide uz par chokera, i kožnu jaknu. Ukoliko želite, možete da kupite dve i poklonite najboljoj drugarici, i imate one 'Partners in crime' BFF ogrlice. 

 Concealer palette/ Paleta korektora- OVDE/HERE
Ovu paletu sam naručila za najbolju drugaricu, misleći da su ovo senke za oči. Ali tek kada je šminka pristigla, primetila sam da su malo čudna struktura ovih boja i pošla sam na sajt da vidim šta je u pitanju. Onda, shvtila sam da su ovo zapravo korektori...Verovatno sam bila u žurbi taj dan i nisam ni pogledala šta je pisalo, ali mislim da mojojd drugarici neće smetati toliko, jer mi se čini da su ovi korektori isto mnogo kvalitetni i korisni. 

Slime- OVDE/HERE

Izvinjavam se što je slika ovakva, ali to je najbolja koju sam mogla pronaći. Dakle, pošto su svi ludi za onim ljigavcima na instagramu, odlučila sam i ja da poručim jedan. Koji god da sam kupila ovde u svojoj državi, nije bio pravi kao oni na snimcima. Čak sam i pokušala da napravim slime par puta, ali bezuspešno. Na zafulu ima dosta ovih slime-ova i ja sam poručila jedan koji se potpuno raspao u toku transporta. Od onoga što mi je pristiglo (razmazano srećom samo na naočarama) mogu reći da je slime okej. Za ovo što se dogodilo ne krivim sajt, već dug put koji je pošiljka morala da pređe, ali dobro. 

Backpack/Ranac-OVDE/HERE

Iiii jedan prelepi crni kožni ranac za kraj. Odlučila sam da ovaj ranac poklonim sestri, jer me je zamolila. Moram reći, da sam razmišljala da ga poručim ponovo, ali ovog puta za sebe, jer je stvarno fenomenalan i mnogo, mnogo kvlaitetan. Svima ga preporučujem, oduševljena sam. 

A sada, odeća...

Yellow hoodie/Žuta dukserica- OVDE/HERE
Prva stvar kojom sam blago reći oduševljena, jeste ovaj duks. Već sam naručila jedan crveni duks, i bio je odličan, pa sam pomislila, zašto da ne naručim i jedan u žutoj boji? Ja sam osoba koja prelazi konstantno sa crne u sivu duksericu, i tako u krug, pa je ovo bila fina promena za mene. Kod ovog duksa mi se sve dopada: i dizajn, i boja i materijal. Na leđima imaju isto neka slova i nešto je napisano (sliku vidite na sajtu). Ima džepove sa strane i kapuljaču, i to je veliki plus. Osim toga, materijal je premekan i topao. 

Crop top hoodie/ Siva dukserica sa ružama- OVDE/HERE
Ovaj duks mi nije izgledao toliko privlačno na sajtu, jer mi se nisu dopale ruže na rukavima. Na slici su izgledale čudno prišivene, ali mou reći da uopšte nisu takve u stvarnosti. Ovaj duks je takoe moj favorit! Mnogo je udoban, lepo stoji (pogotovo sa famrericama sličnog cvetnog dezena) i vrlo je moderan. Već i sami znate da su detalji ruža popularni na teksas jaknama, košuljama, duksevima, farmerkama, tako da se nećete ogrešiti ako uzmete ovu duksericu. 

Sweatshirt/Čupavi duks- OVDE/HERE
Joj, ljubav za ovu duksericu! Savršena je u svakom smislu ove reči i već jako dugo sam želela da je dodam u svoju korpu i naručim. Par puta kada sam sarađivala sa Zafulom, želela sam da je naručim, ali sam uvek odustajala. Sada, napokon sam odlučila da je želim i ako mi se ne bude dopala pokloniću je nekome. Kako izgleda, ova dukserica ostaje sa mnom dokle god mi ne omalja :D

Army Green jacket/ Maslinasto zelena jakna- OVDE/HERE
I poslednja stvar u džinovskom haulu je ova zelena jakna. Namenjena je bila mojoj mami, koja je u startu znala da će njoj biti mala i da ću ja moći a je zadržim. Pošto sam prethodno naručila sličnu jaknu od prevrnute kože samo u drugoj boji, nisam nešto bila nestrpljiva da dobijem ovu. Međutim, kada je jakna pristigla, ja sam se odmah zaljubila u nju. Mnogo je lepa i vrlo udobna i kvalitetna. Stvarno mislim da ću je maskimaln iskoristiti. 

To je to.

BB∞ 

4 comments:

 1. Bome, veliki haul! Jako interesantne stvari! Posebno mi se dopadaju jaknice i duksevi, jer ti odlicno stoje! Divna recenzija draga Iva!

  Visit my blog

  ReplyDelete
 2. Predivan haul, džemperići su odlični, super ti stoje. Imam istu paletu za konture i dobra je :D Lančić mi se previše dopada, baš me podsjeća na ''supernatural'' seriju

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete
 3. Odličan haul!
  Sve mi se apsolutno sviđa,ali ova zelena jakna i bijeli džemper mi je vrh!♥

  Bella Place.

  ReplyDelete
 4. Guuuuuuurl, these all slay!! But the backpack - it`s perfection wow

  ReplyDelete