2/12/18

ZAFUL HAUL #3


Zdravo!
Dobrodošli u treći deo haula sa sajta ZAFUL. Ko me prati malo duže, i sam zna koliko obožavam Zaful i koliko sam bila srećna kad su me pitali da odaberem par stvari povodom Dana zaljubljenih. Tamo su sada velika sniženja, a ja ću sa vama da podelim tri odevna komada koje sam odabrala. 
I da, ukoliko želite da imate popust evo kupon koda koji možete koristiti:

LauraZF


Tied hem Shirt/Košulja na vezivanje-OVDE/HEREPrva stvar je ova košulja koja je napravljena tako da se veže pri dno. Mnogo lepše stoji, ali sam ja to na brzinu svezala, tako da... Mnogo mi se dopada dezen, koji predstavljaju ove prugice. Materijal je tanak, pogodan za proleće i leto, kada sam i mislila da nosim ovu košulju. Međutim, ukoliko se ukaže neki topliji dan, verovatno ću je obući jer odlino stoji i sa farmericama. 


Striped shirt/Košulja na prugice- OVDE/HERE

Oduševljena sam ovom košuljom. Materijal je baš mekan i prijatan za nošenje. Prelepo stoji sa high-waisted farmericama i sigurna sam da ću je dosta nositi i tokom hladnijih i tokom toplijih dana. Ne znam šta više da kažem ovde, sem da je potpuno ispunila moja očekivanja i da vam je toplo preporučujem. 


McCall 11 T-shirt/McCall 11 majica-OVDE/HERE
I poslednji komad garderobe je ova siva majica na čijim leđima piše McCall. Imam istu ovakvu, samo što na leđima piše Salvatore. Pošto sam veliki ljubitelj serije Teen Wolf, odlučila sam da poručim ovu majicu. Međutim, uzela sam veći broj od prethodne, i jedino bih to promenila, jer mi je majica malo velika. 


To je to! Nadam se da vam se post dopada!

BB∞

3 comments:

 1. Jaaaojj, predivnoo! Dopada mi se i košulja i majica, sve je divno! ♥♥♥

  spring trends

  ReplyDelete
 2. Divan haul, majica mi je super jer inače jako volim Teen Wolf <3 <3

  Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

  ReplyDelete
 3. Predivno ti stoje sve stvari, šteta što ranije nisam primijetila ovu majicu McCal, jer sam i ja bila ogromni ljubitelj Teen Wolf serije

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete