2/13/18

ZAFUL HAUL #4


Zdravo ljudi. 
Mislim da će voo biti možda i poslednji haul na neko vreme :)
I ovaj haul je sa sajta ZAFUL, kao što možete da vidite u naslovu. Neću više da dužim, pa ću odmah krenuti sa recenzijom stvari koje sam dobila sa ovog sajta. 

Always hungry tank top/'Uvek gladna' majica- OVDE/HERE


Prvo, izvinjavam se zato što nema slike za ovaj proizvod, kao i naredni. Ovu majicu sam naručila za svoju najbolju drugaricu, koja, kao što ste mogli da zaključite, dobija polovinu ovih stvari koje naručim XD. Majicu sam i ja probala, i taman mi je. Odlična je za letnje dane i verujem da će je koristiti. Mislim da baš lepo stoji uz high waisted farmerice plavog teksasa. 


New York hoodie/Nju Jork dukserica- OVDE/HERE


Ova dukserica je prvo došla kod mene, ali se mojoj sestri dopala pa sam odlučila da joj poklonim. Dukserica je savim okej, crna je i klasična, vrlo je udobna i baš lepo stoji. Mada, jedna mala zamerka je to što ne piše New Yokr, već New Yprk. Kada sam to videla, ušla sam na sajt i proverila da li tako treba da piše. I trebalo je. To je malo glupo, ali mislim da nije toliko primetno, s obzirom da je ovu greško nisam primetila na sajtu. 


Gray pearl hoodie/Siva dukserica sa perlicama-OVDE/HERE

Jedna ogromna ljubav za ovu duksericu! Ne znam šta drugo reći sem da je ovo najsavršenija stvar koju sam dobila u poslednje vreme. Toliko je topla i mekana i savršeno stoji. Duks je malo kraći, pa volim da ga nosim sa crnom trik majicom ispod, ali ukoliko ga ne nosite u školu možete i bez. Ove prlice su postale ogroman hit u zadnje vreme i baš mi je drago da posedujem jedan ovakav odevni predmet. Zayn Malik Hoodie/Zayn Malik duks-OVDE/HERE

I poslednja stvar je ovaj duks/majica potpuno crne boje, na čijoj prednjoj strani piše 'Lol, ur not Zayn Malik'. Volim Zayna i trebala mi je neka obična dukserica, pa zašto da ne? materijal je okej, kvalitet je prosečan. Zadovoljna sam ovom duksericom i planiram da je nosim uz maskirne famrerke. 

9 comments:

 1. Prvi dux mi je preedivan *o* previše mi se dopada, posebno zbog perlica, a i odlično ti stoji

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete
 2. Odličan haul, crni duks mi je favorit! xoxo
  Zapratila sam te #259, ako želiš uzvrati!
  Vesna - Home Chic Club

  ReplyDelete
 3. you look pretty dear i like your style,keep posting..

  https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

  ReplyDelete
 4. prelice su definitivno hit. predobar je duks, steta sto nije malo duzi.
  Hvala ti sto si posjetila moj blog
  Blog: MagdalenaŠ.

  ReplyDelete
 5. WOW Great post!
  follow or follow? let me know
  fashion-lovely-look.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Divan haul!Ova siva majica/duks sa perlicama odlično izgleda,definitivno nešto što bih i ja nosila kao i ovaj crni duks.♥

  Bella Place.

  ReplyDelete
 7. Nice haul posebno mi se svidja tvoj hoodie modna ikono

  ReplyDelete