6/16/18

ZAFUL SUMMER HAUL☀️


Zdravo! Danas sam tu sa jednim haulom gde ću vam pokazati šta sam sve dobila sa sajta ZAFUL. Ovog puta sam naručila samo tri stvari, ali kao i svaki put, bila sam mnogo zadovoljna kvalitetom i izgledom robe, pa vam preporučujem da i vi uđete i pogledate nešto od letnje kolekcije, a možda i naručite. 
Idemo na post!


ZLATNA OGRLICA/GOLDEN NECKLACE
Prva stvar je ova preslatka ogrlica sa zlatnim zvezdicama. Jedva sam čekala da dođe, jer leti volim da nosim nakit. Međutim, ne dopada mi se to što je previše choker i ide uz vrat. Iako je na sajtu naznačeno da je choker, ja sam ipak očekivala malo veću i opušteniju ogrlicu, jer mi se ne dopada tako. Ipak, našla sam način da je nosim kao narukvicu. Obmotala sam je par puta oko zgloba ruke i dobila odličan komad nakita. Čak sam je nosila i na maturi. 

QUENTIN TARANTINO MAJICA/ QUENTIN TARANTINO TEE
Sledeća stvar je žuta majica za koju sam jedva čekala da dođe, jer, kao što sam već rekla, obožavam Tarantina. Majica je super, malo je kraća, ali mislim da ću je nositi uz high waisted šortseve ili farmerke. Boja je prelepa, i baš je originalna. Sve preporuke!

ARMY MAJICA/ ARMY TEE
 I dolazimo do poslednje stvari, kojom sam najviše oduševljenja. U pitanju je bela majica sa natpisom Army, a osim toga ima ovu providnu mrežicu. Prelepo stoji uz crni šorts ili farmerke. Ovog leta ću je sigurno nositi dosta. Negde sam ovo videla da je ovo zapravo majica za fanove onog benda BTS, ali ja sam je naručila jer je lepa. Nisam ni znala za ovo. 

Uglavnom, to je to od mene za danas. Vidimo se u idućem postu!
BB∞


3 comments:

  1. Haul je super i jako mi se dopadaju stvari koje si kupila,pogotovo ova bijela majica.

    https://sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Woow! Majice su prelijepe *-*
    Novi post -> Peany

    ReplyDelete